mandag 14. mai 2012

Merkelig drøm: de mektige vesen

I natt våknet jeg av at jeg gapte etter luft. "Kan en drøm virkelig få en til å gape etter luft på grunn av drømmen, mens jeg sover? Hva i all verden slags syk drøm hadde jeg nettopp?", tenkte jeg. Hvor var det drømmen startet? Jeg forsøkte å huske.

Jeg var i et rom sammen noen menneskelignende vesen som ikke snakket til meg. Ved ett eller annet tidspunkt forsto jeg at de testet meg. Jeg hadde tenkt i drømmen at jeg kunne tenkt å flykte. Hvis jeg hadde kunnet mye mer qwankido, så hadde det kanskje vært mulig. Men plutselig ble jeg brått løftet opp i løse luften, og jeg ble rotert med bena slik at de var omtrent 60 grader opp i luften. Det virket som om vesenene hadde reagert øyeblikkelig på at jeg såvidt hadde rukket å tenke en truende tanke. De hadde aktivert et slags levitasjons apparat.

Jeg svevde ikke lenge i luften, før de slapp meg ned. Det tok ikke lang tid før jeg tenkte en truende tanke igjen, og når de fikk meg til å levitere denne gangen så roterte de meg og i høy hastighet rundt min egen akse, før de slapp meg ned. Jeg innså at de hadde absolutt kontroll.

Jeg fikk en slags blackout/ besvimelse og var plutselig i qwankido drakt sammen med treneren min og de med høy belterang. "Det er noe galt med meg", fikk jeg sakt, mens jeg samtidig slet med å stå på beina. "Hvor lenge har jeg vært her?", spurte jeg så. "Hæ? Du har vært her hele treningen", sa en av dem. Treneren og assistenttreneren tok tak i meg og la meg sakte på gulvet. Jeg fikk en besvimelse igjen, og jeg var plutselig tilbake i rommet med de mektige vesenene.

Det virket som om de var klar for å fortsette å teste. De introduserte stadig psykisk fryktskapende elementer for å se om jeg ville forsøke å flykte. En av dem kom med en svær sprøyte mot meg. Jeg var helt rolig og jeg tenke: "disse vesenene gjør hva de vil, og det er ingenting jeg kan gjøre uansett. Fint lite man kan gjøre, hvis man leviteres og roteres, hver gang man såvidt tenker en tanke som kanskje kunne true deres kontroll" Da ombestemte vesenet seg, han skulle ikke sprøyte meg likevel, bare teste om jeg tenkte truende flykt tanker, og han la derfor fra seg sprøyten. Det virket som om de bare skulle teste ut om de hadde full kontroll og at ingen kunne true deres kontroll under noen omstendigheter.

Jeg husker ikke helt hva som skjedde videre. Jeg våknet av en lyd. Det var meg selv som gapte etter luft. Dette var altså når jeg våknet av selve drømmen, og ikke at jeg "våknet" i drømmen og havnet et annet sted.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hvem kan bli årets kommentator mon tro...