søndag 28. juni 2015

Foregår det noe interessant i verden mon tro


I dag tenkte jeg at selv om det finnes mange mulige nyhetskilder tilgjengelige, så oppleves det av og til for meg som vanskelig å finne interessante ting som foregår i verden. Man må lete på egen hånd virker det som.

Kina og India

For min del, tror jeg det hadde vært nyttig med mer informasjon om hva som foregår i Kina og India. På wikipedia kan man se at det er iferd med å bli bygd ferdig svært mange ekstremt høye skyskrapere i Kina (https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_tallest_buildings_in_the_world). India, verdens nest største nasjon har per dags dato ingen skyskrapere på denne listen.

Høye fine bygninger tror jeg kan være med på bidra til en følelse av nasjonalisme. Innbyggerne blir kanskje stolt av hva som oppnås i sitt eget land. Samtidig er det slik at Kina er det landet som slipper ut mest karbodioksid ( https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_carbon_dioxide_emissions ). Jeg har også mine mistanker om at det har bygd seg opp ganke mye gjeld i kina (https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_public_debt ). Det kan potensielt får sine konsekvenser for enhver vestlig bedrift å flytte sin produksjon til Kina.

Jeg har vanligvis ingen god plass å hente info om Kina og India enn Wikipedia.


U.S.A


Siden omtrent 2008 har jeg av og til hentet informasjon fra Nader, i forsøk på forstå det uforståelige U.S.A, nå til dags fra Nader sin blog (https://nader.org/). Via Nader og Howard Bloom sin youtube-kanal fikk jeg kjennskap til Bernie Sanders (https://www.youtube.com/watch?v=-EE7ram4WUk), som jeg antagelig blir å følge i tiden fremover.


2 kommentarer:

  1. Kan du skru på telefonen din??????????????????

    SvarSlett
    Svar
    1. Godt du ikke var i en nødsituasjon.

      Slett

Hvem kan bli årets kommentator mon tro...